Aşılama yumurta buyutucu iğne kullananlar buraya
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama yumurta buyutucu iğne kullananlar buraya
-
24-09-2022, 05:40:22Merhaba kizlar 15 aylık evliyim. Evliligmin ilk ayları korunduk tabi ozaman sorun yasicamizi bilmiyoduk.neyse bebek sahibi olmaya karar verdik bikac ay sonunda olmayınca icimden bi ses doktora git dedi.işte ceşitli kan testleri derken hormonlarimda bozukluk cıktı doktorum ya yumurtlaman gec oluyo yada hic olmuyo ama tedavisi kolay bi sorun hamile kalırsın kısa surede dedi.ilk başta serophene ve catlatma iğnesi kullndim catlamadi. Sonraki ay merional 75 ml ve catlatma iğnesi yine catlamadi. Doktorum dedi daha kuvvetli iğneler kullanıcaz ama once bi tuplere bakalım rahim filmi cekildi cok şukur hic sorun cıkmadı. Eşime sperm testi yapıldı onda sayıda ve hareketlilikte sorun cıktı. Antibiyotik ve bitkisel kur uyguladk bi sonraki ay baya bi duzelme oldu.bu ay da merional 150 ml kullndim 10 tane. E 2 değerm iyi cıksaydı aşılama yapck ti doktorum ama kontrol icin gttgmde ogrendimki yumurtam kendlignden catlamış iğneyle bile catlama yan yumurtam cok şukur. Smdi beklemedeyim umutla duayla bekliyorum.rabbi bukadar ini nasip etti ya cok şukur. Baya uzun oldu ama birbirmize destek oluruz diye duşundum