Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bir konuyla ilgili sormak istiyorum. Arkadaş cevrem cok fazla değil onların da 2-3 tanesiyle cok samimiyim. Gecen gunlerde doğum gunumdu. Cok samimi olduğum arkadaşlarımdan 1 tanesi kutlamadı.5 gun sonra goruştugumuzde laf arasında "senin doğum gunun bugun muydu ya" dedi. Ben de "hayır 5 gun onceydi" dedim. Kuzenlerinin dogum gunleri de Kasım ayındaymıs onun icin karıstırmış oyle dedi. Normal karşıladım cunku herkes doğum gunlerine cok onem vermeyebilir diye duşundum. Ama bugunlerde yeni tanıştığı bir erkek var onun doğum gunu 5 Aralık'taymış. Ona almak istedigi hediyeyi şimdiden duşunuyor. Yani canı istediginde doğum gunlerine gayet de onem veren bir insanmış ki bu konuştuğu kişiyi daha birkac gundur tanıyor. Yani bazı kızların bu kadar erkek arkadaş,sevgili meraklısı olmalarını anlayamıyorum. Tamam ona da kıymet verilir ama kac yıllık arkadaşının doğum gununu umursamayıp birkac gundur goruştuğu kisinin daha ortada bir sey yokken 1 ay onceden doğum gununu planlaması bana karşı samimiyetsizlik olarak geldi. Boyle durumlar olunca da o kişiye mesafe koymak istiyorum. Boyle mesafe koya koya yalnız kalıcam belki ama zaten samimiyetsiz insanlara ihtiyacım yok yalnızlık da guzel.
Bu arada konuştuğu kişiye kurabiye yapıcaktı "sırf bana değer verdigini kanıtlamak icin kurabiye yapmana gerek yok" demis konustuğu kisi. O da geldi bana sordu ona deger verdiğimi cok mu belli ediyorum diye. Ben de "evet. Onun doğum gunune daha 1 ay varken bile şimdiden alacağın hediyeyi planlıyorsun. Birinin doğum gununu onemsemek değer verdiğini gosterir. O da hissetmiş demek ki plan yaptıgını.bir insanın doğum gununu unutmamak da bir değer gostergesidir" dedim (kendime de ithafen soyledim anlamış mıdır bilemem)
Yani şunu duşunuyorum acaba ben mi samimi insanlarla karşılaşamıyorum. Cunku ben karşımdaki insanlara gayet değer veren biriyim ama onlar oyle olunca ben de mesafe koyuyorum. Yalnızlık en iyisi mi sizce ?