Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını oğrendi. Daha once de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hic mudahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam cok arada kaldı cocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını guveninin sarsıldığını soyledi.

Bir yandanda insanlar ortada cocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler soyluyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam gecen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala huzunlu goruyorum acaba pozitif yonde affetmesi icin mi motive etseydim diyorum. Lutfen linc etmeyin asla boyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada cocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı sucluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gozgore gore ateşe atmış gibi hissedecektim.

3 gundur uyumuyorum uzuntuden lutfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi sacma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.