Herkese mutlu geceler.
Nerden başlasam bilmiyorum Bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var. Ben kimseye guvenemiyorum sadece oğlum icin ama beynimde turlu seyler donuyor. Babanesi goturim bazen bende kalsin rahat edemiyorum aklim kaliyor ne dicemi şaşiriyorum. Amcasina gitse aklima sacma seyler geliyor hemen gitip aliyorum. Mesela amcalarina 1 saat guvenip birakip bir yere gidemem ( Yakin oturuyoruz ) anneannesine guveniyorum diyorum ama onda da aklim kaliyor ya ateşi cikarsa ya gormezse halbuki cocuk hasta bile değil hasta olmayan cocugun niye ateşi ciksin mesela ama bu duşunceler kafami kemiriyor. Sadece oğlum icin boyleyim tikaniyorum yani soz konusu oğlum olunca acaba destekmi almam gerek. O gun anneme diyorum ki anne ogretmeni erkek olsa nasil yolicam okula gercekden boyle duşunmek istemiyorum cok ahlakli ogretmenlerimiz var. ya sacma sapan duşunceler napmam lazim bu oğlumu etkilicek diye korkuyorumda. dun mesela ateşi vardi cocgun uyutmadim gece atesi duşune kadar cocuk uyucam dedikce oyun turettim napmalim hastamiyim acaba herkesmi boyle varmi başina gelen