Sizlerin soylediğini dinlemedim ben goremedim sonunda bugun aldatıldığımı oğrendim … cok cok uzgunum. Hemde bizzat kendi kendisini ele verdi . Bana fotoğraf atmış instadan hani şu kaybolan fotolar var ya mesajlaşmada . Zaten atardık birbirimize sık sık o fotolardan. Bugun bana evinden koltuğun koşesinde otururken bir foto atmış . İlk actığımda normal bir foto gibi dururken sonradan farkettim ki goğsunde uzun uzun kahverengi saclar var

hatta arasında ince bir kac tel sarı balyaj gibi var yani baya sac eminim ve bi kadın sacı uzun sac . O yuksek ihtimalle ya atarken gorunduğunu farketmedi cunku cok yukardan tutarak cekmiş fotoyı. Ya da benim orayı dikkat keseceğimi farketmedi. Ah salak kafam foto da kayboldu gitti ve ekran goruntusu almayı unuttum o şaşkınlıktan

Cunku resmen şoka uğramıştım. O goğsunde yatan kim yazdım mesaja bakmadı uzun sure. Bende aradım telefonu da acmadı . Yaklaşık 20 25 dakika sonra telefonuma dondu ve sordum. Ne diyosun sen yok oyle bir şey ruya mı goruyorsun at bana oyle bir şey gorduysen fln filan inkar etti durdu. Yok ben dun arkadaşlarımla gece dışardaydım zaten uykusuzum biliyosun evde erkek arkadaşlarım var bilmem ne istiyosan evin goruntusuni cekim fln filan . Ya dedim doğruyu soyle artık gozum gordu . Cocuğunun ustune yemin etti fln . Dedim yani soyleseydin gerceği keşke. Ne bilim kardeşim deseydin bişe deseydin belki inanırdım ama gozumun gorduğunu inkar ediyosun . Tshirtunun uzerindeki modeli ayrıntısına kadar soyledim e bunu goren insan sacları yanlış gormuş olabilir mi yoğundu da yani

Neticeten boyle diyorsan hala inkar ediyorsan soylemeye gerek olan bir şey de yok kendine iyi bak dedim ve kapadım telefonu. Bir daha da aramasına da mesajına da donmedim. Ama canım cok yandı …