Arkadaslar biz 20 aydir bebek sahibi olamamis bir ciftiz..oncesinde problemi benim hormonlarimda zannettigimiz icin esimin varikoselini ogreneli henuz 7ay falan oldu..ama bu yedi ay bana yedi yil gibi geldi..her firsatta,geceleri sabahlara kadar internette okudum arastirdim. Varikosel ameliyati,kur,takviye,macun ,ot,cop ne bulduysak denedik.herseferinde "bunun kesin faydasi olacak"deyip ottan copten medet umduk ve herseferinde sonuc husran. Bes gun once keciboynuzunu bitirip havuc kurune basladik.ama benim her aksamki konum şunu yapan, bunu yapan cok kisinin cocugu olmus bizde deneyelim seklindeydi.dun aksam yasadigim bir olay esimi ve beni cok etkiledi sizinlede paylasmak istedim.meyve sikacagini cikartip lavabonun yanina kurduk havuclari sikip bardaga doldurduk bitaraftanda icimden "havucsuyu sayesinde busefer cocugum olacak" diye geciriyordumki esim bardagi almak icin uzandi ve ne olduysa o an oldu.daha esimin eli bardaga degmemisti bardak lavabonun icine bir devrildi,size yemin ediyorum alti metre uzunlugundaki mutfagimin her iki ucu,tavan,esimin basindan asagi,benim ustum basim bardaktan kac metre uzaktaki masanin alti ve heryer havuc suyu oldu!esimle donduk kaldik once ne oldugunu anlamaya calistik sonra aglaya aglaya butun yerleri tavanlari sildik. Once neden nedeenn!diye agladim sonra dusundumki ben aylardir sifayi baska yerde aramisim..elbette sebeplere muracaat edicez ama gonlumun aklimin biyerine Rabbimi koyup Rabbim!vesile kildigin seyleri yapiyorum ama sifayi senden beklerim diyememisim.internetten kur arastirdigm surenin onda birini ellerimi acip aglaya aglaya Senden istiyoruuum,verecek olan sensin! Demek icin harcamamisim..

Simdi elbette kurlere devam edicem..ama artik birazda dua vakti..Allah rizasi icin Rabbimizi aklinizdan cikarmayin!!ondan isteyin hazinesinde cookk var yeterki Ol! desin..
Simdi dualar arastiriyorum bulduklarimi burada paylasirim sizdende hayirli evlat sahibi olmak icin bildiginiz dualari buraya yazmanizi istiyorum..Ellerimi acip kendim icin evlat isterken buradaki bu yaziyi okuyan kardeslerimide katicam..bizi encok biz anlariz..dualarinizda yer bulabilmek umidiyle..