Selam kızlar

Eşimin ailesiyle 1 1,5 saatlik mesafedeyiz. Eşim ufak boşluk bulsun hemen oraya goturur bizi. Bayramlarda full bayramı orada geciririz mesela 1-2 gunde benim aileme uğrarırız.( full kayınvalidemlerde kalırız)
Neyse gorumcem şehır dışında yaşıyor buraya izne geldiklerinde ise izninin coğunda geziyor kalanlarda ise 2 gun kayınvalidesinde kalıyor . Kalan gunler full annesinde kalıyor.

Ama bu hareketi cevrede biri yapsın benim kayınvalide hemen yadırgıyor kendileri yapabilir. Eşimde tam eski kafalı mesela oyle izni olsun hemen kayınvalidemlerin orayı sıkıştırır gitmemiz icin. Gecen eşimin yuzunede dedim sizin damat bak once katısının sozunu dinliyor dedim. Guluyor tabi hoşuna gidiyor

Bende laf arasında eşime laf carpıtmak istiyorum. Cunku aklıma ağlayarak gecirdiğim bayramlar geliyor. Kayınvalidem de cok fena gel dedim cocuğa bak 2-3 gun ayşeler geldi biz carşamba gunu beraber doneriz diyor.
( damatta gelecek tabi) daha buralarda gezecekler

Kim nereye gezerse gezsin gercekten umurumda olmaz. Ama iş bana gelince erkeğin tarafı oluyor gormceme gelince kendi canı nerde kalmak isterseye donuyor . Eşim zaten kalasın teki konuşmuyorum artık pek kendisiyle ailesinin yanına gidecektik gecenlerde bende 3 gun fazla oluyor havalar soğuk bulaşık vs zor oluyor dedim kustu ertesi gun gittik diye o yuzden uğraşmıyorum artık ne hali varsa gorsun