08.09.2015 tarihinde ozel bir hastaneye gittim ve kazıklanarak toplamda 260 tl ye spermogram testi yaptırdım. tavsiyem ozel hastanelere cok guvenmeyin tıp fakultelerini tercih edin kÂr amacı gutmedikleri icin daha objektif yorumlar yapabiliyorlar. Ozel Hastanedeki doktor bana ilac yazdı ilacın markasını yazmayacağım reklam olarak algılanmaması icin isteyenlere ozelden verebilirim ismini. Bu ilacı 3 ay boyunca sabah akşam iceceksin ilk 1 ay da her akşam 1 adet klomen iceceksin dedi. Bunun yanında da taze keci boynuzu alıp ilk hafta sabah akşam daha sonra sadece akşam 250ml cayını ictim tarifini herkes biliyor yine oğrenmek isteyenlere ozelden yazarım. Bunların yanında duzenli bir şekilde olmasa da bitter cikolata, muz, cerez yemeye calıştım. 20 gun kadar bal-polen-propolis-arı sutu karışımı sabahları ac karnına 1 tatlı kaşığı kullandım. 2. testi vermeden 1 hafta once de duzenli spor yapmaya başladım ve akşamları spordan sonra havuc suyu ictim ( bu ikisi sadece 7 gun... belki etkisi olmuştur diye yazıyorum.) Gittiğim prof dr. son son sonucum icin şu yorumu yaptı; "normal de deneyebilirsiniz aşılama da yapabilirsiniz, butun değerleri normal olan bir insanın cocuk sahibi olma şansı %80 - %90 ise sizin cocuk sahibi olma şansınız %50" dedi. Saygı ve sevgilerimle... Asla umudunuzu kaybetmeyin Allah'a sığının o her şeyin hayırlısını verir...