Merhaba kk,
2 bucuk yıldır evliyim.Eşimle yakın zamanda bebek yapma kararı aldık. Eşime, vitamin, mineral bakımından once bir doktora gideyim dedim. O da iyi olur dedi. Ben de yakin bir arkdaşım var 2 cocuğu olan, tecrubesinden yararlanmak icin hangi hastaneye gittiğini bir soracagimu soyledim. Eltim de kadin doğum da calışıyor, eşim eltime sormamı soyledi. Gebelik bu ya hanımlar malum, olur ya da olmaz aileye yakın birine soylemek istemediğimi, ozel bir konu olduğunu ve eltime soylemektense en yakın arkasasima soylerim rahat olur, ikisi arasindaki muhabbetimin farklı olduğunu bellirttim. Eşim de eltime soylemiyorsan x arkadaşına da soyleme, o da benim ozelim dedi. Kızlarrr şok oldummmm
Delirdim sesimi yukselttim. O ne demek oluyor diye... İllaki eltime mi danışmam lazım amacın ne, o ozelini bilse daha mı mutlu olurdun diye sitem ettim. O an o da sesini yuksellti. Bağırarak eltimin adını duyar duymaz tuylerim urperiyomuş, oyle soyledi. Tamam kendisini pek sevmem mesafeliyim ama bu konu onu ilgilendirir mi? Neye uğradığımı şaşırdım. Kavgadan bir iki saat sonra gonlumu almaya calıştı. Birkac gun oldu hal canım sıkkın...
Evlenmeden once de eşim hep eltimi overdi. Nişanda kuafore, fotoğraf cekimine birlikte gitmemizi soylemişti, ne alaka diye sasirmistim ama sesimi cikarmadim tamam demiştim. Allah'tan o gun gelmemişti. Evlenmeden once surekli eltimin yaptığı yemekleri, sevdiği yemekleri anlatırdı.
Bu kavganın sonunda patladım artık. Niye onu bana surekli ovdugunu, niye sureklıli akıl danışmamı istediğini sordum. Sacmalama diyor, konuyu kapatıyor. Allah aşkına eşimin amacı ne? Kuafor, alışveriş, foto cekimi, yemek vs neyse de cocuk yaparken de illaki elime danışacağım