Normalde de şupheci bir insanım boyle biriyle nasıl evlendim bilmiyorum (boyle biri dememin sebebi de cok sosyal biri arkadaşı cok fotoğraf cekip paylasmayi seven herkesle samimi olabilen ve ozguveni yuksek biri)resmen gozum kararmış yada bana o guveni verdi ama şimdi ne değişti bilmiyorum evlenene kadar hep kotu bişey olacak başıma kotu bişey gelecek ailesi kotu cıkacak cok pişman olacağım korkusu vardı neyse evlendim şimdi beni aldatıyor mu korkusu sardı kafamda kurup kurup tartışma cıkarıyorum son gunlerde keyfimiz cok kacmaya başladı ayrıca babası da hasta hastane işleriyle koşturuyor zaten derdi var birde ben uzuyor gibi hissediyorum ama elimde değil gel gelelim konu şu yine hastane dolayısı ile eve geldi kahvaltı ettik sonra ise dondu telefonunu evde unutmuş tabi bende şuphe kralicesi dururmuyum başladım kurcalamaya eski sevgilisi ile mesajlastigi ekran goruntusu buldum ama bitmiş bir ilişki kadın konuşabilir miyiz demiş eşimde hayır demiş numarası da gozukuyor du merak ettim telefonundan numaryi yazdım ne olsun erkek ismi ile kayıtlı isten dondu işte tartistik tabi ben aklında o var onu seviyosun benimle niye evlendin gibi şeyler soyluyorum tabi yine yalvarıyor acıklıyor not;biz yeni tanıştığımız da bana anlatmıştı o kızı beni aldattı zor gunler gecirdim falan herşey tamam tam inanacak oluyorum ilgisi eskisi gibi dışarı cıkmıyor arkadaşlari ile goruşmuyor hemen eve geliyor ama neden ya neden insan eski sevgilisini erkek ismiyle kaydeder bunu sorduğumda evlendigi halde beni arıyordu bende intikam almak icin konusmalarimizi kayitliyordum ailesine soylemek icin eskiden kayıt etmişim kalmış diyor