Slmlar. Ben uni okumus biriyim anadoluda bir unıversıtede ve zamanında erasmus farabide yaptm . Avrupa ’da da gezdm ama. Calışma hayatm kısa oldu . Su an şartlardan dolayı beklıyorm ara verdm. Boş zaman da var tabi okullara bakıyorm karıyer yapanlara meğerse cift anadal durumu varmış ben bundan habersizdim. Cok uzgunum ki biuseydm İngilizce cift anadal okurdum. Artık yalnız tek başıma degılım gıdeym bır okula okuyayam rahat rahat durumu olmaz . Ve yaş oldu 34 okadar gec kaldımkı. Yeni bir arkadaşm İstanbul da br universiteye oğretim uyesi oldu aynı sınıftaydık ve o irmek irmek prdu karıyerını. Bende cocuk bakıyorum boşa yıllarım gecti okadar uuzluyprum ki unıdeyken nerde me var ne yaparm diye arastırmadgıma. Ne yuksek lisans yaptım ne formasyon aldım . Formasyon yerıne erasmus yapmıştım. Uni bitti cesaret edip ossye gıremedım gırseydm İstanbul ’da guzel bıyere yerleşırdım ama o an başka sebeblerden bunu yapamadım hep cesaretlszgımden bıcok sansı kacırdım. Su an yurtdısındym burda okumak turkıyeye gore daha zor daha masraflı. Ne olur guzel deneyımlerınze ihtycm var