Gunaydin arkadaslar,
Daha once de bir konu acmistim ayni kisiyle alakali ve biraz daha sabretme, bekleme karari almistim.
Onceki konum : Is arkadasi teroru
(Eski konumun ozeti: ise basladigim gunden itibaren orada calisan bir kadinin surekli imali bir sekilde islamdan, turbandan, turban takan insanlardan korkmasindan ve ne kadar kisa oldugumdan dem vurmasi. Olay almanyada yasaniyor.)
Ise baslayali 3 ay olacak nerdeyse. Yeni ortama, arkadaslarima, isime alistim. Ancak bu lanet olasi kadin yakami birakmiyor.
Dun toplantidayken odama geldi, toplantida oldugumu gorunce cikti, ben de isim bitince yanina gittim. Koordine olarak calisiyoruz ama ben onun ustundeyim. Gidince bir suru nutuk cekti, neyi nasil yapmam gerektigi konusunda

2 hafta sonra patronumla bir konusmamiz olacak, onun bana benim ona geri bildirimimiz icin. Ben bu konuyu orada dile getirmek istiyorum.
Ama bir taraftan da kadinin kendisine soyleyip icimi dokmek istiyorum. Ben bu ise basvururken boy kriter olarak sunulmadi, podyumda yurumeye gelmedim ama oyle dahi olsa senden daha fazla sansim olurdu demek istiyorum.
Sizce ne yapiyim? Deneme suresini sikayetsiz vs atlatmak istiyordum ama sabredemiyorum.
Bir de bu kadin bana bunlari soylerken ben donup kaldim. Tepki veremedim. Bu bana hep oluyor. Bunu nasil asarim? Sonrasinda gidip satasiyorum ama suclu cikiyorum o zaman da.