Kac senedir bebek hasreti cekiyoruz ve neler yaptık hamile kalmak icin
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Kac senedir bebek hasreti cekiyoruz ve neler yaptık hamile kalmak icin
-
24-09-2022, 05:36:06Merhaba arkadaşlar ilk cocuğumu ilk evliliğim den 8 yıl once doğurdum 2. Evliliğimi 4 sene once yaptım ve eşim daha once hic evlenmediginden cocuğu yoktu 4 senedir 2. Cocuk istiyorduk ama maalesef olmadı klomenler catlatma igneleri ovolosyon takipleri sperm testleri derken en son hgs de nihayetinde tuplerinin tıkalı olduğunu oğrendim ve yikildim bosanmayi bile dusundum ama esim o kadar erdemli bir insan ko bizim bir cocugumuz var zaten dedi gercekten cok zor bir surecti derken Laparoskopi ameliyatı oldum ama 6 aydır bebek sahibi olamadık bu ay tekrar bir rahim filmi cektim cok şukur acık cıktı tuplerim ama yinede tık yok bu ay femaraya başladım bakalım cuma gunu kontrolum var en cok eşim ve kızım icin istiyorum bir bebek sahibi olmayı kızım coook uzuluyor kardeşi olmadigindan ve bana kusuyor agliyor bilerek yapmadığımı sanıyor... siz bebek sahibi olmak icin ne kadardır uğraşıyorşunuz ve neler yaptınız ve nihayete ulasabildiniz mi allah isteyen ve bakabilecek herkesi evlat sahibi yapsın kimsenin kucağını boş koymasın