Bir bucuk yıllık evliyim yaşım 32 hic korunmadık. evlendikten sonra adet sancılarım git gide coğalmaya başladı. her ay acillik oluyorum hatta bir keresinde ağrılarım oylesine şiddetliydiki acilde doktorlar sağ kasık tarafında sıvı gorduklerini apandisimin patlamış olabileceğini duşunup beni bi gece muşahede altında tuttular. Ayrıca candida enfeksiyonum var 3 kez ayrı ayrı ilaclarla tedavi oldum yine tekrarladı .yeni evliyken tedbir amaclı bir jinekologa muayene oldum.bana sağda 7-8 ve Solda 5-6 folikulum olduğunu endişelenmeme gerek olmadığını soyledi .en son doktora gittiğimde sağ ve sol da 1-2 tane folikulum olduğunu soyledi . Hormon testlerimde tsh ve anti tpo dışında sorun olmadığını soyledi dahiliye uzmanına gittim ilac başladık . Biraz korkuyorum acıkcası ne yapmamı onerirsiniz bana ameliyat onerilmedigini biliyorum. Cikolata kisti olan hastalarda sağlıklı yumurta elde etmek icin nasıl bir yol izleniyor . Yumurtalik uyarıcı ilaclar kullanilamiyormus endometriomasi olan hastalarda Eşim pek umursamiyor bebek işini ailesinde yillar sonra cocuk sahibi olan insanlar var kendiliğinden olur diye duşunuyor benim ısrarımla sperm sayımı yaptırdık normal sınırları toplam 90 milyon cıktı sigara icmiyor . Biraz uzun oldu ama yanlış ellerde yipranmaktan cok korkuyorum . Şimdiden sabrınız ve gosterdiğiniz ilgi icin teşekkur ederim.iyi calışmalar