Arkadaşlar meraba yeni evliyim biraz zorluklardan sonra evlendik eşimle kaynanam o kadar kotu bir insanki surekli beni asagiliyor şuan yanımızda değil ama gelebilirde bilmiyorum . Ama benim hakkımda oyle yalan şeyler konuşuyorki eşime ondan bosanacaksin diyor. Daha onceden birbirimizi tanımıyoruz. Surekli bana kufur hakeretler ve beddular ediyor cocuğunuz olursa felc olsun diyor. Bu yuzden eşimle cok tartıştım ve kotu zmanlar gecirdim . Esim beni seviyor aslında ama annesi yuzunden ben dayanamıyorum ve ailemlede aram pek yok oğrenciyim ben sadece beni boşasada aileme gidemem canim cok skkn bu yuzden kaynanam benim icin eşime surekli bu kız evden kacar orasını burasını verip para kazanır diyor anne baba evim rutubetli bir evdi bu yuzden eşime onların evi rutubetli pis kardeşi engelli babası pis annesinin gozleri bozuk diyerek dalga geciyor ben kendi halinde bir insanım dayanacak gucum kalmıyor eşim de artık ne diyeyeim onun gibi yapmam diyor. ben bazen ayrilacam diyorum sinirden o da onları sevindirirsin diyor evde huzurum kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum zaten evde kaynanamın eşyaları cok benim hic bir şeyim yok henuz inaninki her şeyi isteyen bir kadında değilim ben iyi biri olmaya calıştıkca daha kotu oluyor her şey ne yapayım lutfen bana bir şey deyin kaynanam cok kotu bir kadın aşırı kotu aşırı ağzı bozuk bir kadin .