Merhaba,daha once kayınvalidem ile ilgili bir takım sıkıntılardan bahsetmiştim. Kendisi yaşadığımız şehrin dışında protez ameliyatı oldu ve evine dondu. 3 gun boyunca evine gittim yemek cay konusunda elimden geldiğince destek oldum,eve kadın tutuldu ev işlerini ve yemeği yapan bir destekci ayarlandı. Duğun gunumden bu yana İkimizin arasında ki diyoloğun can sıkıcı olması ona olan yaklaşımıma engel olmasına rağmen,elimden gelen 3 gundu ve gittim geldim. Neden elimden geldi dedim biliyor musunuz ? Cunku o gunlere kadar yaşadığım uzuntulerim anlayışsızlıklar,sınırlarıma surekli girmek istemesi ve kendisinin bu ısrarını hep haklı gormesi beni hasta etti… Evet cok ağır hastalandım o gunlerin sonunda,sinir uclarım ağır bir kasılma tahrip sonucu kaslarıma baskı yapmış sinir uclarım tahrip olmuş ve bu da tutulmaya sebep oldu,boynumdan itibaren sağ kolum ve bacağım uyuştu bir de boyun duzleşmem vardı cok eskiden beri ama o kas-sinir uyuşmalarımdan sonra elime bir bardak dahi alamadım boyunluk kullanıyorum 2 haftadır.
Sonrasında aile terapistine gittik beni motive gayret etti ama uzun vadede tecrubelerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım bilmiyorum….