Kızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz surekli alışveriş yapıyoruz ev icin, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de cok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama butun bunlara rağmen arada cıkan kucuk sorunlar oluyor bunlardan birisi de dun oldu.
Dun iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hicbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan surekli surekli mesaj geliyordu hani şeytan mı durttu denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler butun doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler gectiğini merak ettiğim icin bildirimlere baktım.
Coğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenc konuşmalar geciyor. Nişanlım bunların hicbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Calıştığı yere gelen muşteleriler icin buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gercekten hayatında ciddi biri olsa da boyle duşunceler geciyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?
Bir de nişanlamamıza yakın yuzukler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Cok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gosterip ona yuzuk almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. 3500 tl bana girdi benim yuzuğumu de kaynanam aldı 2000 tl de ona girdi şeklinde yorumlamış.
Sizce ben ona bu iki konuyu ona acmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl onceki olaylar ama toparlayamıyorum.