Herkese merhaba. Son zamanlarda dikkatimi cekiyor ve canımı sıkıyor bu konu. Bir uğursuzluk sarmalının icindeyim. Yıllarca biriktirdiğim paramla 0 araba aldım. Ben bozdurduktan 1 hafta sonra altın ve dolar aldı başını gitti. Arabanın fiyatı da arttı ama aynı olcude değil. Ustelik arabam daha 10 gunlukken dikkatsizin biri son hız arkadan carptı. Buyuk hasar oluştu. 20 gundur araba serviste, yurtdışından parca gerekiyormuş ve ne zaman geleceği belli değil. Yapılsa da arabam artık ağır hasarlı olarak kayıtlara gececek ve değeri ciddi oranda duştu. Değer kaybı davası acacağız ama yıllar suruyormuş. Tabi cana geleceğine mala gelsin ama cok uzuldum. Yılların birikimi pula dondu. Ne zaman birşey alsam cok değil birkac gune indirime giriyor. Bunun gibi bir suru olumsuzluk yaşıyorum. Bazı arkadaşlar kurban kesmedin diye yorumlar yaptı kaza gecirdiğiimizde ama duzenli olarak 3 oğrenciye burs veriyoruz. Bunun dışında ihtiyac sahibi bir ailenin 1 yıllık yakacağını alıyoruz. Mahalledeki cocuklara ufak tefek cikolata, dondurma falan ısmarlamayı severim. Mutlaka kan akıtmak gerektiğini duşunmedim hic. Bu uğursuzluktan nasıl kurtulurum onerilerinize acığım.