Merhaba hanımlar .Benimki de dert değil ama fikir almak istedim .Eş ailesi ile ile ilgili.Bir bakıverin

Eşimin ailesi ile cok buyuk olmasa da kucuk kucuk sorunlarımız oluyor .Bir tanesi hakkında eşime acsam mi acmasam mi ,boşuna huzursuzluk cıkarmasam mi sorayim dedim.Objektif yorumlar daha yol gosterici oluyor .İnsan basina gelince sacma sapan tepkiler veriyor .Konuya gelelim;
Kayınvalidem ve gorumcem aynı apartmanda yaşıyor .Biz 20 dakika mesafedeyiz.Bugun kayınvalidem bizi kahvaltıya cağırdı .Gorumcem de ayağını burkmus 2 haftadır yatıyor .Esim de bana ablama da bir 10 dakika ugrayalim.Halini hatrini soralım dedi ben de evet tabi ayıp olur dedim .Zaten ust katta .Kayinvalideme gittik eşim anne ablama da cıkacağız dedi.Kayinvalidem yok gitmeyin dedi.Esim anne neden dedi.Yok işte morali bozuk,ev cok dağınık kalkamiyor dedi .Sonra eşim tekrar bir 5 dakika cıkalım dedi.Bu yine yok cikmayin ayağı cok sis falan dedi .Biz zaten yatıya kalmayacağız .Bir gecmiş olsun deyip cıkacağız .Sonra da eşime pearl ham gelmesin sen tek cok dedi .Eşim de anne pearl jam le cıkarız nesne gelmesin dedi.Kayinvalidem sustu .İşte hamile de merdiven cıkmasın diye dedim dedi.O da bir kat ,zaten kendi evine cıkana kadar 3 kat merdiven cıkmışım .
Sorun şu hep aynı şeyi yapıyor .Gorumceme gitmemizi istemiyor,engelliyor ya da engel olma teşebbusunde bulunuyor .Sorun bunu hep yapıyor .Bu en son ornek .Başka ilde yaşayan bir gorumcem daha var .Onu cok severim .Bir gun onlar geldi.Kayi validedeyiz .Pearl jam hadi cayı da ablam da icelim ne dersin dedi.Tamam iyi olur dedim.Yemegi orda yedik kayinvalidemde .Ben de pasta yaptım.Onu alır cıkarız dedim.Kayinvalideme soyledi kucuk gorumcem .Kaynanam hemen yoo cıkmayın,ben size cay demlerim .Cıkmayın şimdi dedi.Yine engellemeye kalktı .Gorumcem de neden anne dedi.Musait değilse falan gibi mirin kırın etti .Zaten ben pasta yapmışım yemek de yemisiz.Herkes tok.Alt tarafı cay demleyecek .O da insin aşağıya ben demlerim dedi.Gorumcem dinlemedi cıktık.Tabi once aradı izin aldı.Hep boyle biz oraya yemeğe gideriz.Bi kere de bizi aşağı indirdi .Gelin ben de yiyin diye .Orası ayrı ev sonucta .Biz misafirliğe gitmişiz .Bana ayıp geldi .Sizce neden boyle yapıyor ?Siz olsanız ne duşunur ne yaoardiniz ?Bana gelince olur mu zaten bizbizeyiz deyip emrivaki yapıp geliyor .İki kizini da alıp ,diğer gorumcem gelince coluk cocuk 12 kişi geliyor bana ama kızına gelince sadece siz gidin diyor onlara .Kendi de gitmiyor bizi de gondermiyor .