Selam kk uyeleri, 1 haftalığına tatil amaclı koye gitmiştim, akrabalardan biri beni torununa istiyormuş, ama sadece 2-3 sene once gormuş, 1 haftalık tatilde de evimize geldi tekrar ancak maskeyi hic indirmedim, yemek yerken kısa sureli cıkardım, 2 gun sonra da eşiyle beni gormeye geldiler tekrardan. Hastaneye gitmek zorunda kaldığım icin, ustume başıma dikkat etmemiştim, eve gelir gelmez onlarda geldi, oturduk, torununa isteyen dede bana surekli baktı guler yuzle ama eşi bana bakıp sanki hayal kırıklığına uğramış gibiydi, hissedersiniz ya o şekil... Benimde moralim bozuldu, odadan cıkmak istedim, arkamdan teyzem geldi giderler şimdi iceri gir dedi, ancak kapıya yakın bir konumda olduğumuz icin amcanın duyduğunu sanıyorum iceri girdiğimde yuzu duşmuştu, o anda cok uzulduğum icin odada oturdum hep, beni beğenmediklerini duşunduğum icin surekli gozlerim yerdeydi, toplamda 2 cumle kuramamışımdır. İşin can alıcı noktasına geleyim, o sırada anneannem olsun teyzem olsun surekli beni ovmeye başladılar, ( yok şu kadar maaş alacak, yok cok usturuplu, yok bilmem ne falan.. Bunda ne var diyebilirsiniz ancak o kadar cok tekrar ettiler ki kendimi değersiz biri gibi hissettim, beni istemeleri icin neden bin bir cumle kurmak zorunda kaldılar? başkaları istenirken bu cumleler kurulmak zorunda kalmıyor bile, asıl damat tarafı kızı almak icin o cumleleri kuruyor, o kadar cok kotu hissettim ki kendimi anlatamam, sanki beni kimse istemiyormuşta onlar olmazsa başkaları ile evlenemeyeceğim. Bu cumlelerden sonra amca beni istediğini ima eden bir cumle soyledi, kadında sadece gulumsedi, ama yine de o kadar ok uzuluyorum ki ya teyzemin dediğini duyduysa diye. Ayrıca bugunden sonra kendimi cok değersiz hissettim. Sadece ağlıyorum, başkaları ile kıyaslanmam icin aldığım maaş mı gerekce gosteriliyor hic mi değerim yok diye uzuluyorum onları uyardım, ama yine de kalbim cok kırıldı. O gunden sonra da aramadılar bir daha şu an cokmuş durumdayım ne yapacağım bilmiyorum