Merhaba arkadaşlar, hepinize iyi gunler.
Pandemi oncesinde oğlum kutuphane havası solusun hem de bu bahaneyle ben iki kitap alır okurum diye halk kutuphanesine uye oldum. Birkac kere sorunsuz şekilde kitap aldım ve zamanında teslim ettim, en son gittiğimde Kasım ayının ilk haftası teslim edilmek uzere uc tane kitap aldım. Teslim tarihinden bir gun once kutuphaneye gittim ve kitapları teslim ettim. Kitapları teslim ederken beyefendi bana sistem de bir sorun olduğunu surecin ağır işlediğini cocukla beklememe gerek olmadığını bir sorun olursa beni arayacağını zaten sistem de telefon numaramın olduğunu soyledi, bir sonraki gun gidip gidemeyeceğim kesin olmadığı icin yapmamam gereken bir şeyi yaptım ve bu lafa guvenip kutuphaneden cıktım. Alsana imzalı bir kağıt değil mi yok işte ne olacak ki kitap bunlar... Halk kutuphanesinden ayın 19'una kadar elimdeki kitapları iade etmemi isteyen bir mesaj alana kadar her şey yolunda sanıyordum once mesaja bir anlam veremedim, ertesi gun mesai saatleri icinde aradım ve mesaj geldiğini soyledim. Beyefendi sistemden baktı, evet uc kitap almışsınız gecikmede gorunuyor dedi, getirdiğim tarihi soyleyince hatırladı aslında ben o gun kitapları sistemden duştum ama malum sorun vardı ben gidip kitapları bulayım ve bir daha duşeyim siz beni 15 dakika sonra tekrar arayın dedi ve telefonu kapattı. Tekrar aradığımda teslim etmeniz gereken uc kitaptan birini buldum ama diğer ikisi raflarında yok dedi ve kibar bir dille bulduğu kitabı teslim ettiğimi hatırladığını diğer ikisinden emin olamadığını soyledi ve uc kitap teslim ettiğimden emin olup olmadığımı sordu yani konunun ozu kitaplar ortaya cıkmazsa ihale bana kalacak. Peki, şimdi ne olacak surec nasıl işleyecek diye sorduğumda da bana birkac gun bekleyelim dedi. Kitaplar gittiği yerden yuruyup gelecek sanırım. Dun kutuphaneye gidemedim ve biraz once bir umut belki bulunmuştur diye girip e-devletten baktım, ustumde hala gecikmede iki kitap var.

Durduk yere başıma iş acıldı, resmi kurum olunca da bu konu beni gerdikce gerdi her geciktiği gun icin para cezası var sanırım onu gectim kitaplar cidden kaybolduysa bu durum uyeliğimi nasıl etkileyecek bilmiyorum. Pazartesi gunu gidip yuz yuze goruşeceğim sizlere sorum şu başına boyle bir şey gelen oldu mu? Ne yapmam, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?