Derdim alt komşu.2.5 yaşında oğlum var.Sabah 8.30 da uyanır 21.00 de gece uykusuna yatar.Gun icerisinde oyuncaklarıyla oynar bize sataşır ustumuze cikar,arada da oturduğu yerde etkinlik filan yapariz.Arada tabiki koştuğu oluyor fakat dikkatini başka yone cekiyoruz hemen.Bu arada ses yalıtımı yok bina eski, yururken salon sallanıyor.

Alt komşular yaşını başını almış emekli olmuş evden cıkmayan,buyuk ihtimalle TV bile acmayan tipler.Her hareketimizde tavana sopa ile vuruyorlar,kapıya da geliyorlar.Gecenlerde kapımıza zabıta dayadılar.O gun cocuğun ne kadar oyuncağı varsa kaldırdık bol bol cizgi film acıyoruz (oysaki TV ye cok karşıyım ) Oğlumun gelişimine balta vuruyoruz boylelikle,sırf problem olmasın artık diye..

Gelelim bugunku olaya ..Zil caldı,oğlum kapıyı acmaya koştu ve anında dan dan dan sopa !
Başka bir komsum gelmiş oğlumu evine goturmeye.Cocugu evine goturdu ben de hemen arkasından supurge actım,2 dk gecmedi dan dan dann !
Cıldırdım ama sakin kalmaya calışıyorum.Ne yapsam ne etsem yoneticiyi aradım boyle boyle,biz bunlardan bıktık evde hareket edemez olduk bir toplantı yapalım ucumuz,kavga etmek istemiyorum.Ben cok soyledim dedi bu apartmanda ne bebekler buyudu de hic şikayete gelen olmadı sizden başka diye,gerekcesi biz hastayız.Bu arada kendileri uc bina otedeki inşaat gurultusune mudahale eden,yan binadaki horozu kestiren şahıslar bunlar, neyse.Yoneticiden istediğim şey ucumuzun toplantı yapmasıydi ama ben onlarla konuşurum demekle yetindi.İse yarayacağını sanmıyorum.

Şimdi sorum şu: Ben bu kişileri yasal yollardan nereye nasıl şikayet etmeliyim, bunaldık,cocuğum icin uzuluyorum.Su pandemi ortamında ve soğuk havada zaten eve kapandı,oyuncakları da ortada yok,ben de onunla oturarak bir yere kadar etkinlik yapabilirim, calışıyorum ve dediğim gibi cocuk evde yokken de supurge sesine sopa vuran insanlar bunlsr.Cocugu boşa tutuyormusum onu anladım.İyilikle cok defa anlattım izah ettim olmadı,ne yapmalıyım ?

Dipnot : Taşın demeyin 5000 e mal oluor en az ve butcem yok eşimden ayriyim