Gelinimiz kocami mi yonetiyor?
Kizlar 13 yıllık evliyim gelinimiz 11 yıllık evli, malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var,onun dedigini unutmamalar, cocuklarimizi samimilestirmeler, cocuklar sana benzememis demeler, geline uzun uzun bakislari, aralarinda tuhaf bir diyalog var, eskiden tanisma yok, onlari sıkıştırdım ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak deyip geline 9 ay kustum,konusmalar ne arkadasca ne sevgilice, kocama mesafeliyim, kocam ben cana yakınim diyor, gelin o benim abim diyor, 1.5 senedir arama yoktu, bizim bir mahkememiz vardi gelin sahitti geline bir kagit geldi bana atacakti zaten, kocamda hemenn gelini aramis kağıdı bana at diye, gelin karina atacam bana 9 ay kustu ne alaka yaaa demis bağırmış benimkide bosver onu diyor, at bana demis ama gelin bana atti, gelin kocami arayip bu konuşmalarimizi kimseye soyleme diyor kocam canim benim canim benim diyor..
2.konu bizim buyuk halamiz yatalak, bende acikcasi ilgilenemedim uzaktayim, gelin kocama buyuk halamizin yatalak oldugunu anlatiyor annemden icin kayinvalidem elinden gelse bana baktiracak diyor, ben bakamam diyor, benden icin ordan emir vermesin gelsin ilgilensin diyor, benim soyledigimi soylemeden karina sor bakalim ne dusunuyor bu konuda diyor, vee kizlar esim bana halami sordu ariyormusun Erzurumu dedi, napmislar dedi, simdi size sorum gelin kocami ki yonetiyor?