Oncelikle selamlar...
İlk klomen tedavime 2013 sonuna doğru başlamıştım. 2014 başlarına kadar ilk bir kac ay normaldi herşey. Ancak sonra bir baş ağrısı başladı, onceleri olmayan ancak bu surecte başlayan farklı bir ağrı. O zaman universite son sınıftaydım ve onceleri yoğun ders programı bana zarar vermezken artık ilk dersten sonra dayanamaz hale geldim, uc dort ay sıktım dişimi ve okul bitti. Şimdi ise dışarıdaki yoğunluğa dayanamıyorum, dışarıda 2-3 saatten fazla kalırsam belli bir yoğunluk varsa yine aynı ağrılar başlıyor. Ev hanımıyım şimdi zaten dışarıda koşturacak guc bulamıyorum. Onceleri yoğunluktan bunaldığım icin başımın ağrıdığını zannediyordum, ancak klomene kadar bir şey yokken bir kac ayda birden başlaması ve 1 bucuk yıldır devam etmesi bana başka bir secenek gostermiyor. Belki catlatma iğnesinden de olabilir bilmiyorum. Daha once de 1 ay doğum kontrol hapı kullanmak istediğimde tansiyon ve baş ağrısı nedeniyle hapı kullanamamıştım. Klomeni ise toplamda 8 ay kullandım, 6 kere de catlatma iğnesi, son ikisi aşılama icindi, hic biri tutmadı. Şimdi yeni bir tedavi sureci icin sadece 'asla' diyebiliyorum. Rabbim doğal yollardan hayırlıysa versin inşaallah tum isteyenlere ve bana da...