Kızlar merhaba,

Yarın benim doğum gunum, eşimin kıyafetlerini makineye atmak icin ceplerini kontrol ederken bir fiş cıktı. Fiş saat&gumuş satan bir mağazaya ait,

350 TL gumuş + 50 TL işcilik olmak uzere 400 TL lik alışveriş yapılmış 2 gun once.

Ben bekarken gumuş kolyeler, bileklikler cok takardım ama evlendiğimizden beridir artık altına gectim altın bileklik, altın kolye falan takıyorum. Eşim bana gumuş birşey mi aldı acaba, cok uzulurum ya şu son 2 senede hic takmadığımı biliyor. Hatta altın kunyem koptu ve bir parcası kayboldu diye ne kadar uzulduğumu de biliyor. Bu yuzden gumuş birşey almışsa uzulurum...

İkinci secenek saat almış olabilir ama dediğim gibi evlendiğimden beridir saat tarzımı da değiştirdim. Şimdi daha cok Gold saatler ve taşlı saatler kullanıyorum. Saat koleksiyonum var 30 liralık saatte var 1.000 liralık saatte, bu kadar cok saatim varken onu da almış olursa uzulurum

Benim cok istediğim beştaş bir yuzuk vardı, altın cıkmadan once 1.000 lira civarındaydı. Şimdi daha da yukselmiştir, onu ne kadar istediğimi de biliyordu. Acaba parası mı yetmedi?

Ay keşke fişi gormeseydim of gereksiz birşeye 400 TL vermemiştir inşallah

Şimdi buldun da bunuyorsun demeyin lutfen. Yani duşunulmek bile cok guzel bir duygu ama gereksiz yere de 400 TL harcamış olmasına uzulurum. Kıyafet yada eşarp tarzı birşey alsaydı daha mutlu olurdum. Cok merak ediyorum ordan ne aldı acaba diye gumuş takı veya saatse istemsizce yuzumun duşmesinden de korkuyorum, oyle bi huyum da var. Eşimin incinmesini de hic istemem, onu cok seviyorum. Birşeyden memnun olmayınca yuzum duşer of.