Kızlar size bir şey danışıp fikrinizi isticem umarım işime yarar fikir duşunce destek gelir uzatmadan konuya gecicem..
Bir iki hafta once eşimin arkadaşı kendini asarak intihar etmiş hem arkadaşıydı hemde eşimin ilk elemanıydı (coronadan once gıda uzerine dukkanı vardı onu ilk actığı zamanlar 10 sene once vs o intihar eden arkadaşı cıraklık yapmış oyle tanışmışlar) o cocuğun olumunden sonra eşim baya depresyonluk oldu gibi yani dışardan baktığın zaman bu cocuğun bir derdi var der insan cok duşunceli yemek yemesi azaldı işe gitmek istemiyor hatta ayrılmayı bile duşunuyor ki bu işi cok iyi sabah 7 akşam 5 sadece servisle git gel yaptığı icin daha erken evden cıkıp biraz gec geliyor maaşıda cok iyi bide orda bunların usta başı buna bir kıllık yapıyormuş onu takıyor vs vs bende ne yapacağımı acıkcası bilmiyorum kendimce yapma etme vs bir şeyler diyorum ayrılırsan boyle iyi bir yer bulamazsın vs diyorum arkadaşı icin destek olmaya calışıyorum ama boş genelde eve yorgun geliyor başım ağırıyor vs bebişle biraz oynuyor sonea ben biraz dolaşım kendime gelim diyip evden cıkıyor bir iki saat sonra geliyor (onun rahatlama tekniği kulaklıklarını takıp oylece yurumek bir yere oturup cay icmek vs) onun bu halinede uzuluyorum biz nişanlıyken başka arkadaşı aniden kalp krizinden vefat etmişti o zamanda kotu olmuştu 4-5 sene once oyle yani ne yapmam gerek ona destek olmak icin? Kendisine gelmesi icin?