Daha once konu acmıştım, 6 aylık erkek arkadasımın hicbişeye karar verememesi, organizasyon yapamaması ve herşeyi bana sorması, abartısız herzaman 'sen bilirsin' 'ne istersen' diyerek bunaltması konusunda. (ki biz cok sık goruşuyoruz, iki gune bir beraberiz)..

Dun bişey oldu, sabah bana 'insta onume bi reklam cıkardı, bu restoran, salı gunleri yemeklerde kampanya varmış, sence tesaduf mu' falan demiş bende aa ilk defa adamın canı bişey istedi diye sevindim. 'E hemen bugun gidip deneyelim o zaman' dedim. Akşam buluştuk gittik.

Bu arada ben bunu cok stalkluyorum instada takipleştiği kişileri. Tabi tumu yakın arkadası değil birebir tanımıyorum ve o muhabbetlere de girmedim şu kız kim bu kız kim diye hic ... Neyse restoranda hemen girişte ki masada bir grup vardı, kızlardan bir biz iceri girince once onun suratına sonra benim suratıma cok baktı. Kızı hemen tanıdım takipleştiği kızlardan biri. Ama selamlaşmadılar!!!!
Orada oturduğumuz sure boyunca bir soğukluk hissetmedim, normal yemeğimizi yedik, muhabbet ettik, ara sıra normal minvale o benim ben onun yanağına opucuk kondurduk falan.
Sonra kız tuvalete giderken dibimizden gecti, bizimki ile goz goze geldiler farkettim.. Biz kalkarkende kız baktı durdu..
Anlamadım ne olabilir, sinir oldum. Belki onceden flortleşmişlerdir, bişi olmuştur? Kız eski sevgilisi falan değil biliyorum, 4 yıllık eski sevgilisi ile 2 yıl kadar once ayrılmış sonra bir sevgilisi olmamış ama date leri olmuş. (zaten tabiki eski sevgiliyide stalkladım bu o kız değil zaten) ..
Bu konularda acık sozlu olduğunu duşunuyorum.
Ama ilk defa bir yere gitmeye karar vermiş olması, beni davet etmesi, ilk kez fikir bildirmesi, oraya gitmemiz ve bu karşılaşma masum mu değil mi bilemedim