Yayın yasağı konduğu halde her yerde muslume olayı cıkıyor karşıma yasak koysalar ne ki Allah aşkına sanki yasak koyunca farklı olucak o minicik guzel Muslume geri mi gelecek? Dedesi denen mahlukat meğer babasıymış. Gelinene, oz oğlunun karısına goz dikmiş tecavuz etmiş. Bir tane cocuğu olmuş kadının. Demek ki yıllarca tecavuz etmiş ki guzeller guzeli muslume de o pezevengin cocuğuymuş... Ve gelininden olan ilk cocuğunu da tecavuz etmiş. Şimdi de muslume'ye Allah'ım ona en ağır belaları yağdırsın başına...

2 yaşında bir kızım var ve hamileyim... O kadar korkuyorum ki artık.

Zor bir hamilelik geciriyorum duşuk riski var. Dr surekli yatacaksin dedi. Kızım da kucuk olunca annemle babam her gun yanıma geliyor annem yemekleri yapıyor babamda kızımı parka goturuyor.
Muslume olayıni da babamdan oğrendim o cocuk kayıp olduğundan beri Babamin morali bozuk ve artık parka kızımı (torununu) yalnız goturmek istemiyor. "Ya gozumden bir an da kaybolursa diye cok korkuyorum" diyor ve o yuzden artık annemi de goturuyor... İcimize bu korkuları salan pis sapıklar yuzunden artık insanlar ne torunlarını rahatca gezdirebiliyorlar. Ne de kadınlar olarak yalnız sokağa cıkmaya korkar olduk... Her gece yatmadan once Allah'a dualar ediyorum kızımı ve dunyadaki butun cocukları korusun diye

Ben cok guzel cocukluk gecirdim. Yazları sabahları mahallemizdeki camiye giderdik...
İmam cok babacandı... Akşam saatinde tek başına bakkala giderdik bakkal amca fazladan minicik cikolata verirdi ama karşılığında beni op demezdi... Gece yarısına kadar mahallede mac oynardık, yakar top, saklambac, cizgi oyunlar, ip atlama, koşma yarışları yapardık... Hic kimseden korkmazdık cunku o zamanlar kotu insanlar yoktu... Ve ozamanlar da bize ailelerimiz "yabancılar size cikolata verirse sakın almayın sizi kacırırlar organlarınızı alırlar" derlerdi... Hic bir yabanciya yaklaşmazdık.

Ama şimdi kimden koruyacağız cocuklarımızı, oz babaların cocuklarına tecavuz olaylarını bile gorduk izledik televizyonlarda... Peki bizler cocuklarımızı nasıl uyarıcaz, kimlerden uzak tutacaz??? Cok uzun yazdım kusura bakmayın ama cok uzuldum muslume'ye ve şuan Allah bilir hangi bebeklerin, cocukların canlarını yakıyorlardır....

Mesela bir cocuk TV de bu haberi izlerken "keşke birileri de beni farketse artık" diye dua ediyor mudur? Boyle bir duşunce bile beni kahrediyor