Şimdi cok uzun bir konu , sizi boğmamak icin ayrıntıya fazla girmeyecegım. Kısaca hayatta tek kardesım , o zaman sevgılısı su an eşi olan kız ile zamanında ters duştum diye bana bilendi ve normal konuşup kapattığım bir telefon sonrası bir daha tele cıkmadı mesajlarıma cevap vermedi . Ben uzun sure annemle haber gonderip , yeğenı ile en azından goruşmesini istedim cunku cocuk onu soruyordu ama o asla geri donuş yapmadı . Bır yıl sonra cocukla konuşmak istedi ama cocuk yaşı gereği Artık unutmuştu. Buna rağmen ben konuşmasını istedim , hatta bı sure konuşturdum bıle ama asla benımle bir iletişimi olmadı , cocuk telefonda annem covid gecırıyor cok hasta dayı demesine rağmen oralı bile olmadı , hıc onemsemedim , cocukla iletişimi iyi olsun yeter dedim cunku cocuğun sucu yok, en sonunda anneme attıgı bır mesajı tesadufen gordum.Anneme aynen “ sesın kotu gelıyor , o mal dangalak yanında mı sana bişey mi dedi gerizelalı “ yazmış . Ve ben sureklı goruntulu sekılde onları goruşturduğum bir donemde yazmış bunu.. zaten kibirli birisi olduğunu biliyordum sonucta tanıyorum onu kardeşim ama artık icimde bir yer cok derinden kırıldı…. Bunun uzerine cocuğumun gorusmesını istemedim . Zaten kendısı de esı de benımle asla muhatap olmayıp sadece cocukla goruşmek istediler bı kac defa . Ama arkamdan dangalak kelımesi edilince daha fazla kayıtsız kalamadım . Bugun annemler geldı yıne aradı , cocuk ta goruşmek istememiş ona rağmen babama ısrar edip illa bir goreyim dıyor , bende lutfen artık zorlamayın dedım . Siz olsaydınız aptal yerine konulmanızı gormezden gelıp , bır bucuk yıl aramayıp sonra nedense bır yeğen turkusu tutturmuş kardesınıze ne tutumda olurdunuz? Bu arada biz toplamda uc yıl oldu goruşmuyoruz . Defalarca ben ayağına gidip duzelttim ama artık zerre kadar icimden gelmiyor benı bu kadar istemeyen kardeşe karşı zamanla sanırım kalbim soğudu .. şimdi ben kotu bir anne miyim. Anneme o iyi bir anne olsa cocugunu dayısıyla ne olursa olsun goruştururdu demiş . Maalesef sanırım ben bu kadar iyi bir insan değilim..