Buraya bu konuyu acıyorum cunku artık gercekten bıkmış durumdayım işin icinden cıkamıyorum, surekli başkaları yuzunden huzurumuz bozuluyor kaldıramıyorum buna sebep olan insanlardan nefret etmeye başladım.konuya gelecek olursak sorun kp, kv ve eşim hatta cogunlukla eşim cunku onun tutumu farklı olsa bu duruma gelemezdik.

Anlaşılması icin once kp yi falan size anlatmak istiyorum ki beni daha iyi anlayın, kp yıllardır Hic calışmayan (bi matbaa sı var sadece davetiye falan basılıyo gazete falan cıkarmıyor ) biri dukkanı kardeşine bırakmış aklı eserse gidiyo yoksa oglen 12 de kalkar gider akşama kadar kahvede vs gezer hayatı boyunca duzgun calışmamış, surekli de kredi ceken araba alan sonra satıp tekrar kredi cekip araba almaktan faiz vs den borc icine batmış biri, sonradan batık bi mobilya ya ortak oldu onunla beraber şuan 500 bin civarı borcu var ve duzgun bi geliri yok daha 1 ay once emekli olup maaş almaya başladı.. Kv de erkegi ustun goren pasif hicbir şeyden anlamayan ama işine gelince kp nin burnundan getirecek kadar cirkef olan biri.

Sorun şu bizim bi arabamız var şuan satılsa 115 bin eden bi model biz bu arabayı cok zor kazandık borc icinde evlendik ve eşim gece 12 - 1 kadar calışarak kazandı bazen sabah 3 te eve geldigi bile oluyordu oyle emek verdik ben hamileyken bile bu boyle oldu evde tek başıma bi hamilelik donemi yaşadım duşup kalsam eşim olumu bulurdu yani butun bunlara katlanma sebebim bi yerlere gelebilmek evladımız olacak bi arabamız olsun başımız sıkışınca satıp derdimize harcayalım diye hepsine dayandık az yedik cok calıştık ,ve gecen gun eşim bu arabayı babasına vermiş satış hala bizim uzerimize ama istedigi zaman satıp parayı kp alacak bize de emekli maaşının kartını veriyor neymiş 7 yıl o para bizimmiş, eşime cok kızdım surekli alıp karşıma konuştum ama yok duşuncesi degişmiyor vazgeciremiyorum benim cıkarım olmasa ben vermezdim diyor ama yok tek derdi babasının eline nakit para gecsin borcu odensin ama şu zamana kadar kp nin borcuna 3 araba satıldı yok bitmiyor adam surekli yeniborc yapıyo.
Alışmış cunku eşim evlenene kadar surekli para vermiş ailesine hatta halası falan eger babası o parayı biriktirse 3 tane ev alırdı der oyle yuklu miktarda duzenli olarak vermiş ve yıllarca bunlar hep borca gitmiş hala kirada oturuluyo biz evlendik herşeyi kendimiz yaptık borc harc yani kp tam bi kara delik ne verilirse yok oluyor biyere vardıgı yok 3 oglu var surekli onlara guvenip borcunu odemeleri bekleniyor. Kv bilerek yanında konuşup battım ne yapıcam diye yakınıyor eşimin de vicdanı sızlıyor bizim de evladımız var vs diyo

Eşime diyorum 7 yıl oldugumuz yerde sayacagız nakit para alıp bişeylere yatırmak varken neden, 7 yıl sonra o para elimizde olsa bile ne ev ne araba alamayız herşeyin fiyatı şuan oldugu gibi kalmayıp artacak. Ben tekrar sil baştan yapamam oyle gec saate kadar calışma ortamı vs, cocugumuz var bize araba lazım gecen gun duştu agzı kan icinde kaldı araba yok acile nasıl gidelim dedi mesela bize araba lazım,daha nereye kadar baban sana guvenerek yaşayacak sen boyle yaptıkca akıllanmıyo cunku para kazanmanın zorluğu ne bilmiyor hep hazıra alıştı, her defasında babanı kaldıramayız, onun borcu bitmez, ailene karşı bakış acım degişiyor bunu yaşamak istemiyorum onlardan sogutuyo boyle şeyler cunku biliyorlar senin nasıl kazandığını evde cocuk oldugunu insan duşunur diyorum kış gunu soguk ta eşim işe motorla gidiyo mesela bunaldı bile bile hangi baba evladının arabasını alır diyorum dinlemiyor,anlamıyor ve bana trip atıyor konuşmadan gitti bugun mesela.

eşimin ailesine ve eşime cok ofkeliyim cunku evlendik evleneli tek kavag sebebimiz onlar kendi ilişkimizde hic problem yok ama ailesi surekli huzursuz edecek bişey yapıyor, kv ye de cok kızgınım cunku zamanında bu duşuncelerimi aynı şekilde ona soyledim ve arabayı vermek istemiyorum benim rızam yok dedigim halde kocasına alma arabayı boyle boyle demiyor ustune ustluk konuşurken falan arabalarını aldık nasıl gelecekler vs diye gulerek konuşuyorlar, şimdi bana bi yol gosterin ne yapıcam uykularım kactı huzurum kalmadı, en son gidip kp ye patlayıcam herşeyi soylicem o zaman da eşimi biliyorum herşey daha kotu bi hal alıcak, ben napıcam yanlış mı duşunuyorum

Bide şoyle bi durum var biz bu arabayı alırken eşim babasından 15 bin acık avr borc verirmisin dedi veririm diyip zamanı gelince borcum var veremem diyerek bizi ortada bıraktı ve biz kredi cekmek zorunda kaldık, gorumcem hergun kv lerde 3 cocugu kocası ile gelip yer icer giderler kp bize 15 bin vermeyip sonra gorumcemin kocasına 100 bin kusur kredi cekip vi aldırdı yani bu ailede biz hep parası yenilen ama sıkışınca acıkta kalan tarafız ama eşim bunları gorse bile duşunceleri hic degişmiyo
Şimdi siz bu adam madem boyle niye cocuk yaptın evlendin diyebilirsiniz ama benim evlwndigim adamla alakası yok eşimin bu hallerinin biz sevgiliyken falan cok başka biriydi ailesi ile alakası yoktu uzaktı sonradan boyle oldu cocuk olduktan sonra da ailecek zıvanadan cıktılar