Merhaba lutfen yardım edin ağlamaktan cok yoruldum.
18 yaşındayım 5 aylık bir uzak mesafe ilişkim var.
Hayatımda ilk defa sevildiğimi iliklerime kadar hissettim.Değer kıymet bilen saygıdan asla şaşmayan biri.İlk başta uzak mesafe diye cıkmak istemedim ama mesafeler sevmeye engel değil her şeyin ustesinden geliriz diyip cıkmaya başladık.
Bu aralar nedense soğudum ama gecicidir diye duşunuyorum.Bir zamandan sonra mesafelerin sorun olmaya başladığını fark ettim.Gercekten zor gelmeye başladı.
Sevdiğim adama istediğim her an sarılabilmek beraber kutuphanede ders calışmak en basitinden bi aşağı in 5 dk da olsa goreyim diyebileceğim biri olsun istedim.Bir yandan da onu cok seviyorum ayrılamıyorum.Kendisi 19 yaşında uni 1 ve biraz daha sabret senin okuyacağın şehri yazacağım işe gireceğim orada okuyacağım yeter ki elimi bırakma diyor.Bunu yapacağından şuphem yok ama sabredemiyorum gibi.Şuan 11.sınıfım 1 sene geriden geliyorum ailevi durumlarımdan dolayı.
Gercekten cok kararsızım acaba ilişkimize bir iki ay daha mı versem belki mesafeleri sorun etmemeye başlarım lutfen akıl verin nasıl yerinde bir karar veririm