Merhabalar;
Kafamı cok karıştıran ve uzulerek soyluyorum kafamdan atamadığım bi sorunum var. Birisiyle konuşuyordum bir suredir. Bazı konularda anlaşamadık ve konuşmayı bitirdik, sonra yeniden konuşmaya başladık. Ama aramızda flortleşme yok cok nadir zamanlarda (2 haftada bir gibi) konuşuyoruz. Herhangi bir beklentim yok ama cok hoşlanıyorum istemediğini duşunduğum icin acılmadım. 2 haftada bir kendisi yazıyor mesela gecen laf arasında bi konudan konuşurken bana alev derken saclarından mı bahsediyorsun dedi. ( bi kıyafet atmıştı turuncu ama alev ateş bi turuncuydu.) Bana mesaj atıyor sonra direkt arayım mı seni diye soruyor, goruntulu konuşmak istiyor. Bana goruntulu konuşurken şunları dedi ben de nasıl yorumlayacağımı bilemedim.
Ben sadece sima olarak tanıyorum ortak bi tanıdığımız var 40 yaşında bekar benim icin 10 yaş daha genc olsam mutlu patatesi kacırmadım, hoş kız demiş. Bana mutlu anlattı sonra diyor ki hoşuna gitti mi. Ben de bu neden hoşuma gitsin ki dedim. Bu ne demek kızlar? Benim ozguvenimin duşuk olduğunu duşunuyor bence beğenildiğimi ifade etmek istedi sanırım. Arkadaşları onu bi kızla tanıştırmak istemişler oda ben uzulurum diye kızla tanışmamış. Ben de beni bahane etmemesini soyledim. Bu ne demek kızlar? Bana bunları neden anlatıyor.
En son bana bi kitap verecekti hasta oldu veremedi aradan 1 hafta gecti iyileşti bana mesaj attı. Kitabı sizin guvenliğe bırakıyorum oradan alırsın diye. Ben de istemiyorum teşekkur ederim diye mesaj attım.
Anlam veremedim davranışlarına ve iyi niyetli gibi gelmedi. Beni gorduğum zamanlarda ben mutsuz değildim. Genelde işten donerken goruyorum ve ne kendimi salmış şekilde ne de moralim bozukken gormesine rağmen bana sanki ben cok uzulmuşum gibi davranıyor. Şimdi instagramda hikayelerini bana gizlemiş. Hicbir davranışına anlam veremedim. Ne yapmaya calışıyor.