Merhabalar,
Aslında konu acmaya değecek bir durum gibi goremeyebilirsiniz ama kac gundur ben bu durumu kafama takıyorum. Sizlerden de goruş almak istedim. Uzatmadan konuma geceyim.
Universite yıllarımı yakın arkadaş olarak gecirdiğim bir arkadaşım vardı. Ama karakter olarak her konuda birbirimizden o kadar ayrıyız ki. Ve malum not hırsı da vardı. Bu ozellikle bende vardı bunu mezun olup ustunden yıllar gecince anladım ne gereği varmış halbuki boyle bişeye. Bu arkadaşımın da benim arkamdan konuştuğuna eminim bende onun arkasından bişeyler demiştim. En sonunda bana kusmuş oğrendim ki. Ama sebebini bilmiyorum belki o zamanki yanlış psikolojimle soylediğim bir şeyi oğrendi felan dedim ve hicbir şey soylemedim bir hatam vardır illa ki hakkını helal et dedim ve bitirdim iletişimi. Şimdi benim yaşadığım şehire ve cok yakınıma taşınıyor. Onu gorursem ne dicem? İş icin belki de birlikte olacağımız ortamlar olacak. Orda napcam. Sizce ortak arkadaşlarla goruşup aramızı duzeltmeli miyim? Siz bana ne yapmamı onerirsiniz?
Dipnot: universite yıllarım biraz ergenlik biraz aile sorunları biraz okul sorunları ile cok sancılı gecti. Doğru hareketler ve kararlar alamadığım bir donemdi. Sorunları cozup hayatımı duzene sokunca ve bir uzmandan destek alınca yanlış yanlarımı torpuledim elimden geldiğince