Kızlar merhaba,
İstanbul da bir dairem var 3+1 kirada Temmuz da Ablam oturmak istediğini ( aynı apartmanda evinde oturduğu kayınvalidesi ile senelerdir sorunları var artık eşi de farketmiş ailesinin tavırlarını yanlışlarını) yoksa kotu olaylar olacağını kiracı ile konuşup cıkabilirse taşınacağını soyledi.
Bende kiracımı aradım 1 ay sonra oğlunun işine yakın bir yere taşınacağını cıkacağını soyledi . Bende ablama soyledim cıkacağını o eşyalarını paketledi. Bir ay sonra aradığımda kiracımı biraz daha beklememi daha taşınamadığını bir ay daha sure daha istediğini soyledi. Sure sonunda aradığımda oğlunun onu yanında istemediğini ne yapacağına karar veremediğini (yıl sonunda sozleşmemiz bitiyor ) bana haber vereceğini soyledi.
Ben bildirim suresi gecmesin diye bir kac kere mesaj yazdım aradım donmedi. En son başka bir numaradan aradığımda actı benimle konuşmamak icin acmadığını evden cıkmayacağını ne istiyorsam yapmamı soyledi.
Hayatımda boyle bir terbiyesizlik gormedim. Biz koye yerleştik ama artık gecinemiyoruz ulkenin malum durumunda. biz İstanbul a donmek istiyoruz bir evim daha var ama o ufak odası yok yakınlar onda da kiracı var. Tup bebek tedavisi goruyoruz. O yuzden buyuk evde kalmak istiyoruz bu arada calışıp masraflarımızı cıkarmak istiyoruz.
Cok uzuldum ne hale gelmişiz boyle değilim ben yapı olarak ( yazık nasıl insanlar var )
Bu arada bu kiracının Turkiye ’nin tatil şehirlerinde 3 evi var emekli durumu kotu değil. Komşuları sesleri ile rahatsız ettiği icinde birkac kere şikayet ettiler.

Ne yapmalıyım. Hızlı bir şekilde cıkartmak icin. Transfer icin hazırlık yapıyoruz 3 aya sonrasında evimize gecmek istiyoruz.