Babam işten cıkartıldığı icin bayadır moralim bozuktu. Bugun bir yere gitti goruşmeye. Mudur yardimciligi icin
Arastirdim. Orası dolandiriciymis. Patron hakkinda internete oyle seyler yazmislar ki kanım dondu resmen. Babam anlamadan dinlemeden ofisin anahtarlarini almış gelmiş. Annemin canı cok sıkkın. Babamın calismaya niyeti yok. Gozu hep yukseklerde mudurluk istiyor. Annem ise bu sene sırf biz rahat edelim diye gece gunduz calışıyor gunluk 100 TLye. Babamın mudurluk fazla maaş sevdası yuzunden olan bize oluyor. Kardesim ve ben o kadar cok etkileniyoruz ki. Cuma gunu vizelerim bitti vize haftası aşırı derecede etkilendim. Şuan canım oyle yanıyor ki. Tek istediğim ailemin guzelce calışıp bizi okutmalari. Babamın işi iyiydi maaşı bize yetiyordu. Ama mudurluk sevdası yuzunden o işinden de oldu. Kovulana kadar uğraştı. Annemin haline cok uzuluyorum. Kadın sırf biz rahat edelim diye bu sene iş buldu. Gunde 10 saat ayakta calışıyor. Panik atak tedavisi goruyordum yazın iyi hissedince ilacı bıraktım. Şimdi yine başladı. İcimde bir sıkıntı var. Kendimi nasıl rahatlatabilirim? İcim acıyor cunku