Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi ceken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak surekli kocasıyla didisme halinde, ama adama hakaretvari şeyler soyluyor, sen ne bicim babasından tutun beceriksizsin sen sus gibi şeyler.. Bazen esimle ben utanıyoruz, uzun yıllardır oluyordu ama şimdi şimdi dikkatimi cekmeye başladı, bizden bağımsız oldukları zaman tatillere heryere gidiyorlar oralarda nasıl geciniyorlar merek ediyordum,esim ağzından kacırdı aralari bozuk diye ama her evlilikte olur deyip konuyu kapattı gorumcemi kocasinin ailesi hic istememiş, , pikniğe gittik onlarla yemek yerken gorumcem yine sinirlendi adama, gecen sene muzeye gitmişler sen ne bicim babasın muzenin en alt katinda cocuğu tek bıraktın diyor..
bazen kocasi tek geliyordu cocuklariyla bize , son zamanlarda niye tek geldiği anlaşıldı diyebilirim,gorumcemden kacar gibiydi, bu sefer esim adam tek geldiği icin mırın kırın etmeye başladı adam cocuklariyla tek gelince ben cok cıkmıyordum yanına cocuklari alıp disarda oynatiyordum onlar evdeyken,
Simdi olaya geleyim bizim cocukların dogumgune ta uzaklardan geldiler, bayagi mutlu olduk akşam sozlestik buyrun gelin diye, sonra kapı caldı kizlar kapıyı actilar, ses geldi yavaş Zehra yavaş diye,(kocasi gorumceme kızıyor) oglum koşarak anne halam pastayı kocasinin elinden aldı yere attı dedi, sonra adam geri aldı mutfağa bıraktı dedi, bende o an umursamadim, sonra pastayı acarken adam gozumun icine bakıyor bende niye bakiyor dedim suclarını biliyorlarmis pastanın yarısı neredeyse bozulacakmis ustundeki muzlar dokulmuş neyse toparladık, birbirlerine bagirmaya başladılar senin yuzunden diye ama gorumcem atmış kizlar yere, oğlum soylemisti zaten, sonra dogumgununu kutladık, adam kendi kullandığı bir şeyi kizima verdi, kayinvalidem ben damadın bir iğnesini gormedim falan diyor.. Simdi size sormak istediğim kizlar neler oluyor ters giden birseyler var, gorumcem beni sevmiyor desem cok sever ama bilemedim...