mrb kızlar.
iki hafta once sevdiğim adamla barıştık. zaten konuyu hatırlayanlar bilir.
neyse barıştıktan sonra goruştuk. ilk hafta baya yoğun bir şekilde. ama en son gecen hafta ptesi goruştuk.
bu şahısla biz zaten benim işyerimde tanışmıştık. şirketin dışarıdan iş aldığı başka bir şirketten belli gunlerde geliyordu bizim şirkete. ama artık uzun bir suredir ayrı şirketlerde calışıyoruz.
asıl olay şu ki, bugun sabah napıyosun yazdım. o da iyiyim sen napıyosun vs işte klasik mesajlaşmalar. sonra ben ona nerdesin diye sordum. o da geciştirdi. normalde soyler. ben de soyleyemeyeceğin bir yerdesin yazdım. o da evet soyleyemeyeceğim bir yerdeyim. sizin şirketteyim yazmış. o kadar sinir oldum ki. mesajı ustten okudum. ve cok değil 10 dk falan cevap yazmadım. o da bana tekrar neyse mesajıma bakmadın cıkayım bari şirketten yazmış. ben de 20 dk sonra falan bana soylemediğine gore cıkabilirsin yazdım. o da cıktım. bakmadın mesajıma ben napim yazmış.
ya gercekten ya sınanıyorum. ya da gercekten normali beni bulmuyor. ben de hicbirşey yazmadım.
ama icimden defalarca hayatımdan da cık git yazmak geldi. ama resmen icim icimi yedi ve tuttum kendimi. zaten barışalı 2 hafta olmuş.
hicbir şey olmamış gibi mi devam etsem. cok kararsızım yoksabirşey yazarsa cevap vermesem mi.