Oncelikle hayvanları yavrusu gibi gormeyenler beni anlayamaz o yuzden yorum yapıp lutfen kalbimi daha cok kırmayın
Daha oncede yavrumu yurtdısina goturmeye dahil sorular sordugum bir konu acmıştım.Ama işler sandığım kolay değilmiş
Yavrumu yazın goturecektim ki kısin sogukta bir sey olmasın her seyi onden hazırlamak adina arayip sorusturuyordum hergun yeni bir sey cıkıyordu.
Bugunde en son islemler icin aradım.Bana kusumun ayağında bileklik olması ve bir belge istendi satışta verilen.Benim kuşum kuccukken yaramaz oldugu icin bilekligi cıkarmış ben bilekliksiz aldım dedim.Ve evde uretilmis dedim.adam bana bağırıp cağırdı bunun suc oldugunu merdiven altı uretildigini. Evde uretiminde merdiven alti oldugunu benim veterinerden belgeli almam gerektigini kusumun yaban hayvanı oldugunu ve bu belgeler olmadan asla goturemeyecegim soylendi soka girdim ve asla bilmediğimi 2 aydir bunlarla ugrastigimi ve yavrumdan ayrılmayıp goturmek istediğimi soyledim.Bana suc isledikten sonra bilmiyorum demek sucu islediginiz gercegini degistirmez dedi.Tamam haklıda allah askına bunu bilen varmıydi.Ayrica abartmiyorum en az 30 petshop aradım asla boyle bir belge vermediklerini soylediler.
Ben ne yapacağım bilmiyorum oyle kotu durumdayım ki birinden bir sey duymaya ihtiyacım var ha yavrumdan ayrılıyorum ha kuşumdan.Hic bir sekilde goturemeyecegim.Yakininiza birakin dersenizde birakabilecegim kisilerde kedi var resmen sıkışıp kaldım.Birine versem o vicdanla nasıl yasarım ben 2 dakkika gozumden ayırmıyorum ben gibi kim bakar bunu dusunerek zaten yaşayamam ki