Guncelleme : 7. sayfada.
Konum uzun olursa affola.
Yapabilir miyim sizce? Pişman olur muyum? Konu babam ve onun egosunu, nobranlığını besleyen annem. Ben artık babamdan nefret ediyorum, aman tatlar kacmasın diye sineye cekip unuturmuş gibi yaptığım şeyler bugunku ofkemle yeniden alevlendi cunku.
Babamdan şefkat gormedim, bir kez olsun guzel kızım demedi. Ergenliğimden başlayarak hakaretler, kıyaslamalar, baskılar, biriyle konuşsam oro*pu mu olacaksınlar artarak devam etti. Ben babamdan hicbir şey isteyemedim, bir kez mektup yazdım beğendiğim bir kazağı istedim; astığı suratın haddi hesabı olmadı. Sanki ben annemin eski kocasındandım.
Baba gezelim. Baba cıkalım dediğimde ve diğer isteklerimde bana soylediği “evlen baban yapsın” oluyordu. Ben de 23 ’umde o zamanki erkek arkadaşımla evlendim, uc sene evli kaldım aldatıldım ve boşandım. Boşandıktan sonra da baba evine donduğumde eziyetler bitmedi. Surekli yuzlerini eğdiğimi, utandırdığımı, şehir değiştireceğimizi bu utancla yaşayamayacağını soyledi, 30 yaşımdaki bana sokağa cıkma yasakları koydu, arkadaşlarımda gidip kalamadım, şirket yemeğine gittiğimde olay cıktı vs. Bir yaz babamın yaptıkları yuzunden uzuntuden uc ay regl olamadım. Adam servisciye yol tarif ettiğim icin bizi yakıştırdı beni itham etti, şimdiki eşim ilk kez evimize yemeğe geldiğinde olay cıkarttı ve final: nikahımda yoktu.
Sonra annemin ayılıp bayılmaları ve artık ele karıştık kocanın ailesine de ayıp olur demeler yuzunden barıştık. Ve işte sonuc; yapılan mobbingler yuzunden sinirlerim artık kaldırmadığı icin işten ayrılmama kızmış! Kovulsam da kızardı, zamanında kızdı. Başka iş bulup cıksam neden işini bıraktı maceraya atıldı derdi. Yaranamadım arkadaşlar ben babama yaranamadım. O kadar ofkeliyim anlatamam bir kere babama guvenemedim 42 yaşındayım

Uşenmem okurum derseniz fikir vermesi acısından bazı konularımı ekliyorum yaşadıklarımla ilgili.
Melisa ve ben...Gecmişim. Merhabalar, sevgiler. Oncelikle belirteyim uzun olacak. Kac zamandır dalgalıyım durulamadım aslında konu acmakla acmamak arasındaydım ama bugun okuduğım babası ile yaşadığı sorunlar yuzunden intihar eden Melisa ’nın haberi beni icimde yolculuğa cıkardı. Ben de onun yaşlarında ilac icerek...

Babam.... Cok uzgun , kırgın ve sinirli şekilde yazıyorum size... Aslında buradan alacağım hicbir tavsiye babamın inadında ve nobranlığında işe yaramaz ama icimi dokmek istiyorum icim acıyor... Başımdan bir evlilik gecti, aldatıldım, maddi manevi zarara uğratıldım ve boşandım. 7-8 sene once oldu bu olay...