Merhaba kızlar.
Sanırım benim bir flortum var. Aslında oyle miyiz bilmiyorum ben onu bir suredir seviyorum ciddi şekilde. Universitedeyim, aynı sınıfta aynı arkadaş grubundayız. Onunla konuşurken gozlerini hic kacırmıyor, tabi ben de. Birkac kez arkadaş grubumuzla etkinlik yaptık bana farklı davrandığını hissedebiliyorum. En son gecen gunlerde bir arkadaşla da beraber yemeğe gittik. Biz onden gittik arkadaş gec geldi. Beni gorduğu andan itibaren o gun yaptığı şeyleri anlatmaya başladı, bir de heyecanlı anlatıyor ki.. Sonra masaya oturduk yine aynı meseleyi anlattı( kıyafetine yağ dokulmuş cıkaramamış, yenisini almış terziye goturmuş falan). Onunla ne zaman birlikte kalsak surekli cocukluğundan, doğup buyuduğu yerden bahsediyor, bana kucukluk fotoğraflarını gosteriyor .Mesela bisikletten duştuğunu anlattı, kolundaki yara izini gosterdi, o kadar belirsizdi ki gormuş gibi yaptım =) . Sonra akşam beni eve bıraktı arabayla , yakın oturuyoruz zaten. Şarkı actı ve eve gelene kadar şarkılara eşlik etti. Bunu biliyor musun bunu biliyor musun diye tahmin oyunu oynadık sonra birlikte soyledik falan.

Flort muyuz bilmiyorum cunku hic mesajlaşmıyoruz. Okulda denk gelip konuşamıyoruz. Aslında hic cekingen biri değildir oldukca ozguvenli olduğunu duşunuyorum. Ben dışarıdan baya soğukkanlı biriyim ama onun yanında hic oyle değilim. Yani bir şey hissediyorsa konuşmaması icin bir neden yok ortada. Ama hala bir ileri iki geri gidiyoruz. Ondan emin olmadan da gidip konuşamam cunku surekli aynı yerlerde olacağız, oyle yaşamak istemem. Neyse sizce bir erkek neden boyle davranır? Yani ilgilenen erkekler boyle davranır mı?