Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin onerdiği cocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada goruntulu konuşuyorduk . Hic oyle sacma sapan konulara girmemiştik . Bugun yuzuklerimi gosterirken arka tarafta cok onceden aldığım prezarvatif kutusunu gordu bir de kayganlaştırıcı vardı . Cocuk once bir dondu kaldı sonra ben ne gordum orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu duşunuyorsun dedim o da hayır ama ne icin aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak icin dedi bana . Gercekten onun icin almıştım ama jelatinini bile acmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu uzerine bayağı konuştuk bana daha once hic yapmadığını senin de yapmayacağını duşunuyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne bicim uslup sonra cok ozur dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Boyle şeyleri hic yaşamadığını karşısınjnda daki de oyle olmasını istiyormuş. Gercekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra