Merhabalar arkadaşlar,ya gercekten taktim bu konuyu.Sinifima 3 ay kadar once katılan bir erkek ogrencim var.Anne babası 1.5 yıl once boşanmış,babası başkasıyla evlenmiş,evlendiği eşinin iki kızı var,şu an hamile,benim oğrenciye yeni kardeş geliyor yani..
Geldiginde okuma-yazma bilmiyordu ama zehir gibi cocuk masallah,okumayı kolayca oğrendi.
Cocuk iki erkek kardeş,annesi ben bakamıyorum deyip babaya gondermiş.Bosanma sureci diye de cocuğu ne yuz yuze ne uzaktan hicbir şekilde eğitime katmamis.
Şimdi cocuk cok hevesli ama sık sık (hatta bir defasında iki hafta ust uste) midem bulanıyor diye ağlıyor eve gitmek istiyor gonderiyorum.Bir gidince de bayağı gelmiyor.En son Perşembe gunu midem bulanıyor diye ağladı babasına soyledim gekmek istemedi dayansın dedi,ikinci kez arayınca nihayet tmm dedi geliyorum.Dedim bu cocuk surekli midem bulanıyor diyor doktora goturdunuz mu hic?Hocam onun bişeyi yok dedi.İki hafta ust uste midesi bulanip gelmediği oldu doktorluk bence dedim.Hocam dedi eşim cok et yiyor yemesin sebze yesin dedi,denedim o sıra midesi bulanmadi gercekten dedi.Neyse kapattik ama o cocuk ne yaşıyor kim bilir psikolojik mi.. Cocuklar oz annesi başında olmayınca bitiyor gercekten Allah annesiz bırakmasın cocuklarımızı..Ah cocuklar olan size oluyor