Merhaba herkese. 5 senelik evliyim 1 tane de bebeğim var. Kaynanam eşim daha 4 yaşındayken bırakmış gitmiş. Sonradan ortaya cıkıp annelik taslıyor kendince. Resmen benim ustumde egosunu tatmin ediyor. Surekli laf carpmalar falan. Ben de eşimin hatırına saygımı bozmuyordum. Ama lohusayken hormonların da verdiği gazla artık dayanamayıp tersledim. Neymiş alıngan kadınmış, hastalıkları varmış ya olurseymiş. O her şeyi soyleyebilir yapabilir ama ona kimse konuşamaz!!! Gitmiş kızına (gorumceme) ağlamış sabaha kadar. Normalde biz gorumcemle abla kardeş gibiydik ama o da annesine kıyamadı herhalde bana ters davranmaya başladı. Başkalarının yanında beni cocuk gibi azarladı. Gerekcesi de yok. Eşimi şikayet etti bana onun davranışlarından dolayı beni azarladı acıkcası. Benimle ilgili bir şey var mı diyorum yok diyor. Bu arada bunlar hep eşim yokken oluyor. Eşim varken herkes gercek yuzu ortaya cıkmasın diye melek kesiliyor. Surekli bu tarz olaylar yaşıyoruz. Kaynanamla da gorumcemle de asla goruşmek konuşmak istemiyorum. Cunku eşim onların etkisinde kalıp benimle kavga ediyor. Bana haklısın diyor ama onlara sesini cıkaramıyor yine de. Belli bir zaman sonra da onları savunuyor surekli. Nasıl cozebilirim bu durumu? Boyle giderse boşanacağız