Kızlar merhaba.. Kayınpederim hic haber vermeden geliyor, kalıyor. Sormuyor bile. Eski evimizdeyken karşıda bir kahvehane vardı orda oturur eşim geldikten 5 dk sonra arar eve damlardı, başka yere taşındık şimdi aramıyor bile aniden geliyor kalıyor. Ben calışıyorum. Pek duzenli bir insanda değilim. Gecen sefer geldiğinde cok yorgundum eşimle eve girerken seslerine uyandım. Sonrada odadan cıkmadım. Oda oturmuş, uyumuş eşim kal falan demeden. Aradan bir hafta gecti eve geldim yarım saat sonra kapı caldı bende delikten baktım ve acmadım kapıyı Ustum başım musait değildi hemde haberli gelsin dedim.. Adam anlamıyor hic birşeyden. Evlenmeden once ne aradı ne sordu evimizde hic bir katkısı yok el gibi gelip takısını taktı duğunden 1 ay sonra başladı aniden ustuste gelmelere. Bir kere kızdım o zaman uzunca gelmedi şimdi yine başladı. Yanlış davrandım biliyorum ama ne o beni sever ne ben onu. Ben olsam bir daha gitmem istenmediğim yere yuvamızı dağıtmak icin bilerek yapıyor artık diye duşunuyorum.