kızlar aşırı doluyum şimdiden kusura bakmayın biraz uzun olacak 2 bucuk aylık bebeğim var 40 gunlukken yuzunu cok derin cizdi kullanmadığım krem kalmadı ama gecmiyor kafama aşırı takıyorum benim yuzumden oldu diye gece karnını doyurdum eldiveninin biri cıkmıştı kıyafetinin kolları aşırı uzun olduğu icin diğerinide ben cıkardım rahat etsin diye ellerini cikaramaz diye duşundum ama cıkarmış maalesef yuzunun tam ortasını derin bir şekilde cizmiş kendimi sucluyorum surekli buyuduğunde kafasına takmasından korkuyorum kendi yuzumde de izler var bu yuzden cok sıkıntılar yaşadım cok dikkat edicem dedim ama başaramadım lohusalık donemim cok sıkıntılı gecti kayinvalidem yuzunden eşimle ayrılma noktasına geldik ilk 40 gunu tek başıma gecirdim yardım edecek kimsem yoktu o yuzden bir tırnağı kesmek bile cok zor geldi uykusuzluktan yorgunluktan yuzu oyle olmadan bigun once gordum uzun olduklari ama yorgunluktan kesemedim uyudum ertesi gun yıkayacaktım cocuğu o zmn keserim diye duşundum ama başıma bu geldi yeni doğum yaptığım icin mi bu kadar takıyorum bilmiyorum ama bi hata yuzunden omur boyu yuzunde iz kalacak cok zor bi lohusalık donemi gecirdim rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın sizler cok dikkat edin umarım iz zmnla gecer