Merhaba sevgili kk uyeleri. 3 aylık bebişim var. Erken ve sıkıntılı bir doğum oldu. Doğduktan sonra da sarılık, enfeksiyon vs sorunlar yaşadık. Sutum bi azalıp bi coğaldığı icin mama takviyesi yapıyoruz onun dengesini tutturmakta cok zorlandık kilo alımı sağlıksız oldu vs vs derken cok Şukur anca ancaa kendimize geldik... Benden mi kaynaklı bilmiyorum ama cok huysuz huzursuz bir bebeğim var bunu soylerken vicdan azabı duyuyorum belki beni yargılayacaksınız ama bazen tahammul edemiyorum. Kendimi cok yetersiz hissediyorum. Doğduğundan beri surekli ya kucakta ya omuzda uyuyor artık fiziksel olarak da cok yıpratıyor. Benim takıntılarımı bilen bilir onceki konularımdan. Artık evden gectim kendime vakit ayıramıyorum. Yaptığım tek kişisel bakım diş fırcalamak ve banyo sanırım... Bir de etrafımdakilere bakıyorum iki haftalık bebeği olan millet makyajlı ojeli saclar başlar yapılı... Haset ediyorum sanırım. Cok kıskanıyorum onları... Kendimi yetersiz ve cirkin hissediyorum. Ne bebeğimle doğru duzgun ilgilenebiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum...
Hem mama hem meme vermek cok yorucu oluyor. Kestiremiyorum bir turlu doyuyor mu doymuyor mu diye... Sosyal medyaya bakıyorum millet maşaallah her şeye yetişiyor. Bazen o kadar kotu ve fesat duşunuyorum ki keşke benim bebeğim de bir tek mama yese emmese de ben de rahat ederim diye duşunuyorum inanın ki...
Bu insanlar bu vakti nereden buluyor ya da ben mi beceremiyorum???