evet kızlar. yine biten bir ilişki...
bir yılı aşkın suredir bir kus bir barışık olduğum şahıstan sanırım temelli ayrılma vakti geldi.
ayrılmak tamam uzucu de bu akşam bana yazdığı tek bir kelime beni cok uzdu acıkcası.
biz 3 hafta kadar once barıştık. barışma mesajını ben attım ama daha onceleri genelde barışmak icin mesaj atan oydu. yani hep barışmak isteyen taraf ben değildim.
ve zaten mesaj attığım gibi de karşılık verdi ve ertesi gun hemen goruştuk. uzun uzun birlikte vakit gecirdik.
en son gecen gun burayada konu actım zaten aramızda bir gerginlik oldu. onun uzerine gece bana iyi geceler mesajı yazmıştı. ben de cevap vermedim. aradan bir gun gecti. bende ona biraz once napıyosun diye yazdım ve cevap vermedi. ben de tekrardan kotu olduğumu ve ondan birşey istediğimi soyledim. ne isticeksin yazmış. ben de kotuyum gelir misin yazdım. o da gec oldu ve ben de biraz hastayım gelemem yazmış. cok uzuldum. sana ihtiyacım olduğunda eğer yanımda olmayacaksan hicbir zaman olmazsın yazdım. bu kadar mı değer vermiyorsunuz yazdım. ve bana yazdığı "evet" . o kadar yıkıldım ki. bir yılı aşkın suredir oyle yada boyle bir suru tartışma vs hic bu kadar kırılmamıştım.
ben de madem bu kadar değer vermiyordun neden uc gun once gozumun icine bakıyordun, gitme diye yalvarıyordun diye yazdım. ama artık bunun uzerine ne yazsam da ne farkeder ki?
evet belliydi son zamanlarda ilgisiz olması, ayrıldıktan sonra barışmak icin cabalamaması vs. ama bu kadar değer vermediğini gercekten anlamadım

bu vakit kaybına ne gerek var aklım almıyor