Merhaba sevgili arkadaşlar,
Kısa ama zor bi yolculuğum var benim. İnişli cıkışlı yorulduğum kendimi yıprattığım mutsuzluğumla insanları elimde olmadan enerjimle mutsuz ettiğim icime kapandığım soylemekten kactığım sacma bi yol benimkisi. Bu yolu ben zorlaştırıyorum bunun bilincindeyim.
Ozel meseleler şoyle dursun henuz 10 aylık personelim bulunduğum şirkette. Kalabalık bi ekip duşunun o ekibin icinde benim işlerimi yapan bi tane mudurum var sadece. Diğer arkadaşlar elini surmez goz ucuyla bakmaz bile. Mesai bitimi 17.30 dur bir dakika gec cıkmazlar dakikler. Benimde işe başladığımda calışma şartlarım aynı idi ( oyle soylenildi) maaşımda ekstra bi iyileştirme yok herkes nasılsa oyleyim. Cıkış saatim en erken 21.00 ustelik onlara ait olması gereken bi işi bana yuklediler 10 aydır o anlamdada rahatlar. Şimdi yeni bi iş daha kitledir vs. Mudurume durumu izah ettim telefon goruşmesi icerisinde ama toplantı tarzında değildi onunda soylediği şeyler bizim ekip diğerlerinden farklı malesef yeni eleman alımı icin İk dan olumlu donuş yok onlardan destek almak istediğimde reddediliyorum gibi şeyler soyluyor yahu sen mudursun gececeksin o işleri diyemiyorum tabi. Benden onceki bekar arkadas alıştırmış gece yarılarına kadar iş yapmaya benim oyle bi vaktim olmuyo evlendim evleneli yemek yapamıyorum gun icinde hep geceden ayarlıyorum her işimi sosyallik vs kalmadı. Bolum muduru ile bi toplantı mı planlamalıyım nası yapabilirim lutfen bana bi akıl verin gun icinde mola hakkım olsa dahi boyle bi luksum yok. Bu konuyu acabilmek icin bile oğle tatilini bekledim siz duşunun