Merhabalar.Bu perşembe arkadaşımın duğunu var.Carşamba kına gecesi var.Pazar gunu de erkek tarafının Antalya'da duğunu var.Perşembe gunku duğun Sakarya'da.Arkadaşımın annesi,annemin en yakın arkadaşıydı.Biz de kucukluğumuzden beri baya yakındık.Şimdi ben bu donem proje yapmaya başladım universitede.Mimarlık okuduğumdan sağlıklı yaşam oteli projesi yapıyorum.İki defa devamsızlık hakkım var.Kaldığım yerde yemeksiz olarak kalıyordum ve interneti hic cekmiyordu.Staj belgelerimi de bu arada teslim etmem gerekiyordu.İkinci hafta bunlarla,kaldığım yeri değiştirmeye calışmakla uğraşırken,projemi neredeyse hic yapamadım ve ilk devamsızlık hakkımı kullandım.Daha sonraki hafta projemi guzelce yapıp diğer devamsızlık hakkımı bu hafta kullanacaktım ve arkadaşımın duğunune gidecektim.Ancak arazimi hocam hic beğenmedi ve tum projem baştan aşağı değişti.Ve hoca,getirdiklerimi hic beğenmedi.Ve beni derste yok saydı gibi.Bu nedenle hic devamsızlık hakkım kalmadı.Projem cuma gunu.Bu nedenle cuma,sabah dokuzda kesin okulda olmam gerekiyor.Salı grup projesi yapmam gerekiyor.Carşamba,cuma gunu gotureceğim projeye calışacağım.Ancak bir gun calışmak yeterli olmuyor.Ve bu hafta baya iyi calışma goturmem gerekiyor.Ben şu an Edirne'deyim.Arkadaşımın duğunune gitmek icin tek secenek,perşembe sabah 9daki Sakarya-Edirne arabasına binmek ve 4te Sakarya'da olmak.Daha sonra evden alacağım tencere,tabak falan var onları alırım.Duğun 7-11 arası.Daha sonra da sadece bu saatten sonra gece 01.45te araba var.Bu arabaya Sakarya'dan bindikten sonra sabah 08.45 gibi Edirne'de olurum ve derse girerim.Ama ben daha once bir kere gece yolcculuğu yaptım,onda da peşime biri takılmıştı.Yani gece yolculuğu gozumu korkutuyor ve hic sevmiyorum.Arkadaşım da baya yakın arkadaşım.Benim annem vefat etti,annesi de annemin en yakın arkadaşıydı.Ama pandemide Sakarya'daydım mesela,kendisi beni pek arayıp sormadı.Annesi rahatsızdı.Ben de onu pek arayıp sormadım.Cunku ben birkac senedir okulumu bitiremediğimden Sakarya'daki arkadaşlarımla goruşmuyorum.Daha oncesinde yakın arkadaştık yani.Bir de ben birazcık kendisini kıskanıyorum.Cunku kendisi okulunu hic uzatmadan bitirdi ve istediğiyle evleniyor.Benim ise okul hala devam ediyor ve hayatımda istediğim gibi biri yok.Ama oncesinde yakın arkadaşlığımız vardı.Ben tamamen okulu bitirmeye odaklandığımdan kendimi baya kapattım.Son zamanlarda biraz da olsa konuştuk.Ve beni duğunune davet etti.Genel anlamda baya gitmem gerekiyor gibi hissediyorum kendimi.Ama bir gun icinde 14 saatlik yol stresi cekmek baya sıkıntılı olacak ve projemi guzel bir şekilde bir gun icinde yapıp cuma kesin anlamda derse katılmam gerekiyor.Projeden kalmak demek,bir doneminin uzaması demek.Sizce ne olursa olsun mutlaka gitmeli miyim,yoksa daha sonra hediye falan alıp ev ziyaretine mi gitmeliyim?Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?