Merhabalar, ben 28 yaşında bi kadınım gecen yıl iş yerimden biri bana olan duygularını actı bir sure goruştuk daha yakından tanıştık ve bende hoşlandım ondan, cocukken gecirdiğim rahatsızlık dolayısıyla cocuğum olmayacaktı ona anlattım bu durumu o da kabul etti ve evlenmek istediğini soyledi evlenmeye karar verdik ama anneme soylemeye cekindim zaten ben ozelimi anneme anlatmaya hep cekindim cunki hic bir zaman kararlarıma saygılı olmadı hep eleştiri hep mudahale,.
Teyzelerim vasıtası ile konu anneme ulaştı ama annem bir turlu ısınmadı eşime boyunu kilosunu sarışınlığını bahane etti hep ve bana layık gormedi onu ama guc bela kabullendi sırf aynı yerde calışıyor yuz yuze bakıyoruz diye
Eşimin ailesinin 7 yıl kadar once bir kavgaları olmuş babası ceza almış uzun yıl ama 5 sene kadar yattıktan sonra mahkeme kararı ile dava ertelenmiş ve kayın pederim salınmış dışarı ailelerin tanışma sırasında kotu bir durum yoktu ama iş nişana gelince mahkeme oldu ve bu defa hem babası hem amcaları gene ceza aldı uzun yıllar, ama karara itiraz sureci başladı ve avukatlar cok kısa sure sonra kararın bozulacağını soyledi
Eşim ve annesi nişandan once anneme olayları anlattılar ama tamamını değil yuzeysel olarak nasılsa karar bozulacak diye, ama karar bir turlu cıkmadı bu şekilde ilerledi herşey annemin ve ailemin kısıtlı bilgisi ile, 3 ay kadar nişanlı kaldım 3 ay omrunden 30 yıl aldı annem her gun burnumdan getirdi ne soz ne nişan, ne alışverişler ne nikah ne ev dizme, annem ısınmadı mı ısınmaz birine ve onu memnun etmek cok zordur, hep fazlasını ister cunku bir gun bile karşısında durup evlenecem ben seviyorum demedim ama tamm evlenmem de demedim o uzerime geldikoe ağladım, herkese yemin verdirmiş (allah korusun) cenazesine beni istemiyormuş
Biz herşeye rağmen gecen sene kasım ayında evlendik eşim iyi biri ve bana değer veriyordu. Ama ben anneme olayları anlatmadım diye vicdanım hep sızladı cunku sorular soruyor ama ben cevap veremiyorum Bazen yalan soylemek zorunda kalıyordum, evli olmama rağmen evde ne yemek yaptığımdan eşimin bana aldığı hediyelere kadar heşeye olumsuz yorum yaptı ve bana her fırsataa eşimi de ailesini sevmediğini soylerdi tamm eşimin ailesi de duşuncesiz annem cok ince eler sık dokur cunku,
Ben 4 gun once ne varsa anlattım anneme af diledim ama annem aşırı tepki verdi ve beni ve ailemi kandırdılar onlar sende buna izin verdin dedi bi daha beni istemediğini sildiğini soyledi aşırı aşırı sert dille, eşimi de beni de evden kovdu.
Şimdi bana diyorki bırak gel ya ben ya o diyor ben eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorım ama annem olmadan da yaşayamam ben hep evlendiğim adamın ailem tarafında sevilip saygı gormesini diledim annemin gurur duyacağı bir evlilik yapmak istedim ama olmadı annem eşimden nefret ediyor zar zor ısınmıştı. Ama bunları duyunca hepten gitti artık annem omur boyu affetmez affetse bile başıma kakar hep cok uzun oldu kusura bakmayın ama icim cok dolu